Kuulinpa tossa tovi sitten rakkaalta avovaimoltani aika surullisen ja ainakin minun hiukseni pystyyn nostavan tapahtuman jota hän oli joutunut todistamaan ollessaan koiramme kansssa lenkillä paikallisen ylä-asteen tienoilla.

Juttu menee kutakuinkin näin.Neljä tyttöä kävelee mäkeä ylös ilmeisesti matkalla koulusta kotiin. Yksi tytöistä kävelee kolmen muun tytön edellä rinnettä ylöspäin. Takana tulevat tytöt kulkevat noin 15 metriä yksinäisen tytön jäljessä ja huutelevat

“hei Niina onks sun porukat vähän persaukisii ku sä oot taas ostanu jotkut helvetin feikki farkut?! Hei Niina mitä jakorasia!? Vitun lumppu! köyhä! invalidi!!” Ja niin edelleen. Tää Niina katselee aina välillä taaksensa ja yrittää jotenkin saada pidettyä itsensä kasassa jotta ei murtuisi siihen paikkaan ja alkaisi itkemään, mikä tietysti vain lisäisi vettä myllyyn näille kolmelle perässä kulkevalle älypaaville. Luojan kiitos kihlatultanikin palaa tässä vaiheessa tarinaa hihat ja muutaman voimasanan ryydittämänä hän kehottaa kolmea vahvasti miss idiootti tittelissä kiinni olevaa nuorta naista pitämään suunsa kiinni. Tapaus oli siltä erää ohi ja kolmen kopla jäi mumisemaan keskenään. . No luulenpa että Niina saa kuulla ulkomuodostaan, vaatteistaan ja kaikesta mitä tekee vielä liian monta kertaa ennen kuin kolme tyttöä ymmärtävät mitä kenties ovat saaneet aikaan.

Kun itse sain kuulla tarinan niin suunnattoman raivon tunteen jälkeen ensimmäinen ajatukseni oli että minulla on nyt pieni tyttö joka täyttää pian vuoden . Koska maailma ei varsinaisesti näytä menevän parempaan suuntaan niin minkälainen paikka tämä on elää silloin kun pieni tyttöni onkin neljätoista vuotias nuori nainen?

Koska asialle en juurikaan muuta voi tehdä niin yritän ainakin kasvattaa tyttärestäni ihmisen joka ei tule ikinä kuulumaan tähän kolmen koplaan, jos hän joskus joutuu Niinan asemaan yritän kasvattaa hänestä ihmisen joka sen kestää ,osaa hankkia apua ja uskoa itseensä. Tehtävä on varmasti vaikea mutta varmasti myös vaivan arvoinen.

suuret respektit ja paljon voimia kaikille “Niinoille” koska maailmassa on liikaa kolmen koplia.